Kalender 2018
23-01-2018 |
toegevoegd door Wim
 
De kalender voor het werkjaar 2018 staat online. Je kan deze per maand bekijken via de link "kalender", veel plezier.
 
Datum aanwervingsproeven
25-10-2016 |
toegevoegd door Wim
 
Op zaterdag 26 november 2016 gaan onze aanwervingsproeven door van 9u tot 12u in onze brandweerpost te Torhout.
De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 16 november 2016 om 19u. Een inschrijving is pas geldig als wij in het bezit zijn van alle gevraagde documenten.
 
Nieuwe aanwervingen jeugdbrandweer Torhout
03-09-2016 |
toegevoegd door Wim
 
Jeugdbrandweer Torhout gaat over tot aanwerving van 12 nieuwe leden. Je vindt alle info op de website en je kan ons contacteren via het contactformulier bij interesse, wij houden u dan op de hoogte.
 
Nieuw contactadres!
04-02-2013 |
toegevoegd door Wim
 
Vanaf heden kunt u al uw vragen, naar de leiding en over de jeugdbrandweer, stellen via het e-mailadres: jeugdbrandweer.torhout@zone1.be
 
Nieuwe website!
06-07-2009 |
toegevoegd door webmaster
 
Welkom op de nieuwe website van de Jeugdbrandweer Torhout. Een nieuwe wind waait door ons korps en we vatten dan ook de koe bij de horens om ons met een nieuwe flair op het web te lanceren.

Met deze website willen we alle jongeren en hun ouders op de hoogte houden van onze activiteiten. Je kunt er ook een schat aan informatie vinden, of leuke dingetjes om eens aan familie en vrienden te tonen!

Voorlopig is de website nog gedeeltelijk onder constructie, maar neem alvast een kijkje en geef de link naar hartelust door!
 
 
 

 

 

Lid zijn van de Jeugdbrandweer, dat doe je niet zomaar. Je doet het omdat je houdt van uitdagingen. Van missies, avontuur.

Je hebt lef, maar je durft bovendien ook verantwoordelijkheid nemen. Lid zijn of worden van de jeugdbrandweer is een engagement waar je je leven lang vruchten van zal plukken. Je leert er heel wat zaken die je nergens anders kan opsteken, en dan hebben we het nog niet over de fantastische sfeer in ons team.

De Jeugdbrandweer van Torhout. The roof is on fire!